DE KAASMAKERIJ
Hygiëne staat hoog aangeschreven bij de Meirhoeve. Tijdens het bouwen is er veel aandacht besteed aan hygiënische materialen:
–
–
Deze panelen worden toegepast in ruimten waar hoge hygiënische eisen worden gesteld en schoonmaken vergemakkelijkt.
In heel het gebouw zijn geen poreuze materialen voorzien.
–
Zo wordt zelfs de melk op een hygiënische manier van de tank naar de makerij gebracht.
Tijdens de productie van de kaas-
haarnetjes, geen juwelen, hygiënische kleding, werkschema’s voor de reiniging,…
AMBACHTELIJKE KAZEN
Onze kazen worden bereid met natuurlijke grondstoffen, waarvan de dagverse koemelk (AA-
Momenteel kan je kiezen uit een 10-
Soorten
Jonge, belegen of oude kaas
- Kaas (jong, belegen, oud belegen en oude kaas)
- Italiaanse kaas
- Pesto kaas
- Komijn kaas
- Uienknoflook kaas
- Fenegriek kaas
- Bieslookkaas
- Mosterdkaas
- Brandnetelkaas
- Sambal kaas